ZONGULDAK’TA aralıksız 20 yıldır amatör futbol oynayan Tuncay Ekinci, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşıyor. 34 yaşındaki tecrübe, evliliğinin birinci yılında baba oldu.

1999 yılında başladığı futbolda Çaydamarspor, Üzülmezspor, Demir Madencilik Dilaverspor, Kozlu Belediyespor, Ereğli Karadenizspor,  Güvenlikgücüspor, Taşbacaspor, 1848 Siyah İncispor, Ontemmuzspor ve Karaelmasspor’da oynayan ve futbolun yanı sıra Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Merkez Kampüsü’nde 7 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan Tuncay, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tarih öğretmenliği mezunu Çağla Ertürk ile Haziran 2018'de hayatını birleştirdi.

Çift, bir yıldır mutlu bir şekilde sürdürdükleri evlilik hayatlarına, Erke İsmet adını verdikleri erkek bebeklerini ortak ettiler. Çiftin uzun zamandır büyük bir heyecanla bekledikleri erkek bebek, 28 Ağustos  Çarşamba günü itibariyle dünyaya geldi. Sağlığı gayet iyi olan Erke İsmet, başta Tuncay-Çağla çifti olmak üzere Ekinci ve Ertürk ailelerine büyük mutluluk yaşattı.

ŞAFAK Gazetesi olarak Tuncay-Çağla çiftini kutlar, Erke İsmet Ekinci’ye sağlıklı, uzun ömürler dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi