Bu sezon voleybolda A takım düzeyinde kurduğu takımla Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi’nde yenilgisiz şampiyon olarak Kadınlar Voleybol 2. Ligi’ne yükselen Çaydeğirmeni Belediyespor ara vermeden transfere başladı.

Şampiyon kadroyu yüzde 90 oranında koruyacak olan 2. Ligin yeni ekibi, yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirecek. Kırmızı-Yeşilli ekip, bu doğrultuda ilk transferini Berna Apa ile gerçekleştirdi.

22 yaşındaki smaçör, voleybol kariyerinde Elazığ DSİ Spor, Elazığ İl Özel İdaresi, Ordu Çamlık, Gümüşhane Gençlerbirliği, Mardin Büyükşehir Belediyespor, Merinos Spor, Ereğli Gençlik Merkezi ve Adana İmamoğlu Belediyespor gibi 1 ve 2. Lig kulüplerinde forma giydi.

Çaydeğirmeni Belediyespor Kulübü’nden transfere ilişkin yapılan açıklamada; “Yeni sezonda 2. Ligde mücadele edecek kulübümüzde transfer çalışmaları başlamıştır. Yapılan görüşmeler neticesinde smaçör pozisyonunda görev alan 1999 doğumlu Berna Apa ile prensipte anlaşılmıştır. Yeni transferimizin daha önce 1. ve 2. Lig deneyimleri bulunmaktadır. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olsun” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi