Türkiye Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi’nin yeni takımı Zonguldak Spor Basket 67, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturan Zonguldak ekibi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin tecrübeli oyuncuları arasında yer alan 30 yaşındaki guard Canan Karsavran’ı renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı Kanat Tan, flaş transferi, “Büyük bir transfere imza attık. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde önemli kulüplerde oynayan ve büyük bir deneyime sahip Canan Karsavran artık Zonguldak Spor Basket 67 için oynayacak. Kadromuz artık daha güçlü. Emeğin başkenti Zonguldak’a hoş geldin Canan” sözleriyle duyurdu.

Zonguldak Spor Basket 67’nin yeni transferi, büyük bir kariyere sahip. Anadolu Üniversitesi, Nevşehir Üniversitesi, Kastamonu Basketbol, Orduspor, Harran ÜniversitesiSamsun 55 Gençlik, Urla Belediyesi Gençlik, Bayraklı Belediyesi, Gürespor, Bosnaspor, Yalova VİP, Diba Spor Kulübü ve Tarsus Belediyesi gibi kulüplerle hem Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde, hem de 2. Ligde forma giyen Canan, 2022-2023 sezonunda formasını giyeceği Zonguldak ekibine tecrübesi ve deneyimiyle büyük katkı sağlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi