Zonguldak Kömürspor tribün liderleri, 8 yıl aradan sonra yeniden başkanlığa seçilen Salih Demir’i ziyaret etti. Dedeman Otel’de gerçekleşen ziyarette, Taner Arslantürk, Miraç Balcı, Aydın Aydın, Zeki Beybeyoğlu ve Bora Amasralı yer aldı. Tribün liderlerine, kulübün Taraftar ve Stadyum Sorumlusu Güray Topal öncülük etti.

Salih Demir’e yeni görevinde başarı dileklerini ileten tribün liderleri, ardından 4 Eylül’de başlayacak 2021-2022 sezonuna dair fikir alışverişinde bulundu.

Tribün liderleri, geçen sezon pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan ve bu durumdan çok etkilenen takımın, yeni sezonda hem iç saha, hem de deplasmandaki maçlarda yalnız bırakılmayacağının altını çizdi.

İç saha maçlarının bir sezon aradan sonra Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olmasının takım için avantaj olacağına vurgu yapıldığı ziyarette, bu avantajın taraftarla birlikte daha da artacağına dikkat çekildi.

Başkan Demir, taraftarın Zonguldak Kömürspor’un önemli bir parçası olduğunu, dolayısıyla kulüp olarak 12’nci adamın destekçisi olacaklarını belirtti.

Demir, Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün sadece bir futbol takımından ibaret olmadığını, tribünlerin ve taraftarın da önemli bir yere sahip olduğunu dile getirerek 12’nci adama verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Başkan Demir’in misafirperverliğinden memnun kalan tribün liderleri, yeni bir oluşum içindeki Zonguldak Kömürspor yönetiminin Salih Demir başkanlığında başarılı olacağına inandıklarını, hem tribün, hem de taraftar grubu olarak bu oluşuma tam destek vereceklerini dile getirdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi