Kırmızı-Lacivertli yönetici Muhammet Murat Cuntay, örnek olması ve maddi gücü yerinde iş, siyaset ve spor adamlarını teşvik etmek amacıyla “1 aileye 200 TL değerinde kumanya yardımı” kampanyası başlattı. Cuntay, kampanyaya 20 aileyle ilk kendisi katıldı.

2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un yönetim kurulu üyesi Muhammet Murat Cuntay’dan örnek kampanya... Cuntay, koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçen ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım amaçlı “1 aileye 200 TL değerinde yardım” adı altında başlattığı kampanyayı sosyal medya hesabından duyurdu.

Kampanya kapsamında bir aileye en az 200 TL değerinde kumanya yardımı yapılacak. İsteyen bu rakamı daha yukarıya çekebilecek. Bugün itibariyle başlayan kampanyaya ilk katılan yine Cuntay’ın kendisi oldu. Kırmızı-Lacivertli yönetici, 20 ailenin ihtiyacını karşılayacak kumanya paketlerini kısa sürede ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak.

Kampanyayla birlikte sosyal sorumluluk görevi üstlenen ve kendi gücü nispetinde 20 aileye yardımcı olan Muhammet Murat Cuntay, Zonguldaklı iş, siyaset ve spor adamlarını kampanyaya katılmalarını bekliyor.

Zor günlerde maddi gücü yerinde olan tüm herkesin evinde yardım bekleyen vatandaşlara yardımcı olması gerektiğine vurgu yapan Cuntay, bunun bir vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdi.

“Kenetlen Türkiye, Kenetlen Zonguldak” sloganı altında başlattığı kampanyaya kısa sürede ilgi gösterileceğini umut eden duyarlı spor adamı, örnek kampanyayla ilgili olarak “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmalıyız. 1 aileye 200 TL değerinde kumanya  paketlerinin teslim edileceği kampanya başlatıyorum. Başlangıcı da 20 aileyle ben yapıyorum. Kampanya kapsamında hazırlanacak paketler, Zonguldak’ta ihtiyaç sahibi ailelere direkt olarak teslim edilecek, destek olanlar da paylaşılacaktır. Kampanyaya katılmanızı umuyorum.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Cuntay, sözlerinin ardından “Kenetlen Zonguldak, Kenetlen Türkiye” sözleriyle birlik-beraberliğe vurgu yaptı, maddi gücü yerinde olan tüm herkesi kampanyaya desteğe davet etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi