Zonguldak’ta, 50 yılı aşkın süredir lokanta işletmeciliği yapan ve koyu bir Zonguldak Kömürspor taraftarı olarak bilinen 67 yaşındaki Şakir Uçar’a, 2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürsporlu futbolculardan forma jesti.

12 katlı iş merkezinin altında “Efe Döner” adında işlettiği lokantada leziz yemekler ve meşhur döneriyle vatandaşlara yıllardır hizmet veren Şakir Uçar, tam bir Zonguldak Kömürspor fanatiği.

1974-1988 yılları arasında, aralıksız 14 yıl Türkiye 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Zonguldakspor’a, şimdiki adıyla Zonguldak Kömürspor’a büyük sevgi duyan Şakir Uçar, yıllardır kırmızı-lacivertli takımın hiçbir maçını kaçırmıyor. Takıma duyduğu sevgi dolayısıyla her yıl sezonluk kombine biletini alarak kulübe maddi anlamda katkı da sağlayan Uçar’ın bu sevgisi, Zonguldak Kömürsporlu futbolcular tarafından karşılıksız bırakılmadı.

Bu sezon golcü kimliğe bürünen Ercüment Eray Ataklı ile stoperler Oğuzhan Yazıcı ve Alper Aşkın, İskenderunspor maçı hazırlıkları kapsamında bugün Fener sahasında yapılan antrenman öncesi Şakir Uçar’ı işletmeciliğini yaptığı lokantada ziyaret etti. Ziyarette, futbolculara kulüp müdürü Derviş Dikmen de eşlik etti.

Müşterilerle ilgilendiği sırada futbolcuları karşısında gören Şakir Uçar, büyük mutluluk yaşadı. Futbolcuları en güzel şekilde ağırlayan Uçar’a, Ercüment Eray Ataklı tarafından tüm futbolcuların imzasını taşıyan Zonguldak Kömürspor forması hediye edildi. Forma jesti, Uçar’ın mutluluğuna mutluluk kattı.

Şakir Uçar, son dönemde aldığı en büyük hediyelerden biri olarak gördüğü imzalı formayı çerçeveletip işyerinin en güzel yerine asacak.

Zonguldak Kömürspor fanatiği dönerci ustası, 2019 yılında teknik ekip, futbolcu ve yönetici olmak üzere 40 kişilik Zonguldak Kömürspor kafilesine döner ziyafeti sunmuş, spor kamuoyunda günlerce konuşulmuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi