Kilimli Belediyespor transfer perdesini hızlı araladı. Cumartesi günü iç transferde 1, dış transferde 3 futbolcuyu renklerine bağlayan Bölgesel Amatör Lig ekibi, bugün de boş durmadı, dış transferde 3 önemli isimle anlaşmaya vardı.

BÖLGESEL Amatör Ligin yeni takımı Kilimli Belediyespor transferde hareketli günler yaşıyor. Kulüp Başkanı Musa Bahadır ile Genel Menajer Coşkun Akdeniz’in bizzat yürüttüğü transfer çalışmalarında epey bir yol alındı. Hafta sonunu Trabzon ve Rize'de geçiren ikili, Cumartesi günü iç transferde Volkan Batman, dış transferde Yüksekova Belediyespor’dan Ceyhun Yazar, Akçakocaspor’dan Okan Çelik ve Orhangazi Gençlerbirliği’nde Mazlum Başaran’la anlaşmaya vardı.

Transferde durmak yok

Sarı-Siyahlı Başkan ve Genel Menajer, transfer mesaisine bugün de devam ediyor. Yapılan görüşmeler neticesinde geçmiş yıllarda Zonguldak Kömürspor’da forma giyen kaleci Mustafa Söylemez ile stoper Rıdvan Coşkun’la prensipte anlaşmaya vardı. Mustafa, geçen sezon Bölgesel Amatör Ligde Mardin Büyükşehir Başakspor, Rıdvan ise Bergama Belediyespor'da oynamıştı.

Bu iki eski tanıdık ismin yanı sıra Kilimli Belediyespor, Yüksekova Belediyespor’dan stoper Şehmuz Durak’la da anlaşma sağladı.

Transferde hareketli bir hafta sona geçiren Kilimli Belediyespor, kısa sürede 7 futbolcuyla anlaşma sağlayarak önemli bir iş çıkardı.

İÇ TRANSFERDE 6 FUTBOLCUYLA

ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Öte yandan Kilimli Belediyespor yönetimi, geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan futbolculardan Ferhat Türkoğlu, Ümit Yılmaz, Emrecan Özbay, Emre Demirer, Emrah Gültekin ve Okan Köksal’la yaptığı görüşmeler neticesinde anlaşma sağlayamadı. Kulüp, söz konusu futbolculara hizmetleri için teşekkür etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi