Zonguldak Kömürspor devre arası transferine bir yenisini daha ekledi. Beyaz grup ekibi, transferin son gününde Şanlıurfaspor’dan 23 yaşındaki stoper Enes Subaşı’nı kadrosuna kattı. Genç stoper, ilk yarıda Zonguldak Kömürspor’a karşı 90 dakika mücadele etmişti.

2. Lig Beyaz grup ekibi Zonguldak Kömürspor, ara transferin son gününde savunmayı güçlendirdi. Lacivert-Kırmızılı kulüp, ilk yarıda Şanlıurfaspor forması giyen stoper Enes Subaşı’nı kadrosuna dahil etti. Yeni transfer, bugün Zonguldak’a gelerek takıma katılacak.

Futbol altyapısı Medipol Başakşehir olan Enes’in profesyonel kariyerinde Başakşehir, Bodrumspor, Darıca Gençlerbirliği, Silivrispor, Kastamonuspor, Erzincanspor ve Şanlıurfaspor deneyimleri var.

2. Ligde 15 maçı bulunan yeni transfer, 3. Ligde 45, Türkiye Kupası’nda 11, U21 Ligi’nde 63 maçta forma giydi. Genç savunma oyuncusunun U17 ve U19 Milli takım deneyimleri de var.

Ligin ilk yarısını Şanlıurfaspor’da geçiren Enes Subaşı, 14’ü lig, 1’i Türkiye Kupası 15 maçta görev aldı. Bu maçların 9’unda ilk onbirde sahaya çıkan savunma oyuncusunun toplamda 927 dakikalık performans süresi var.

Genç oyuncu, 14 Kasım’da Devrek İlçe Stadı’nda oynanan ve Zonguldak Kömürspor’un 2-0 kazandığı Şanlıurfaspor maçında, lacivert-kırmızılı takıma karşı 90 dakika mücadele etmişti. Bu maçta 54 numaralı formasıyla boy gösteren Enes, yeni bir serüvene başlayacağı Zonguldak’ta bu kez lacivert-kırmızılıların başarısı için ter dökecek.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor Enes Subaşı transferiyle ara transfer döneminde 8’nci transferini gerçekleştirdi.

Kulüp, daha önce Galatasaray’dan forvet Atalay Yıldırım, Eyüpspor’dan sağ bek Berzan Akkaya ve stoper Muhammet Yeşil, Mamak FK’dan orta saha Rıdvan Bingöl, Altay’dan orta saha Melih İşlek ve sol kenar oyuncusu Furkan Mehmet Doğan, Adıyaman 1954’ten forvet Haluk Türkeri’ye kadrosuna katmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi