Zonguldak Kömürspor’da yeni sezon öncesi transfer görüşmeleri başladı. İç ve dış transferi bir arada yürüten kırmızı-lacivertli kulüp, teknik direktör Şenol Demir’in kadroda düşündüğü isimlerle temaslara başladı. Telefonla yapılan ön görüşmelerin ardından yönetim, söz konusu futbolcularla bu hafta itibariyle transfer pazarlığına oturacak.

İç transferde geçen sezon takımın yükünü çeken belli başlı oyuncularla yola devam edecek Zonguldak Kömürspor’da asıl merak edilen konuların başında dış transfer geliyor. Geçen sezonki mevki açıklarını kapatıp iyi ve yarışmacı bir kadro oluşturmak isteyen Zonguldak ekibinin geniş ve alternatifli bir transfer listesi var. Listenin başını forvet oyuncusu çekiyor. Geçen sezon transferin son anına bırakılan forvet transferi konusunda bu sezon farklı bir strateji yolu izlenecek.

LİSTENİN İLK SIRASINI OLUŞTURUYOR

Geride kalan sezonlarda forvetlerden istediği verimi alamayan Zonguldak Kömürspor, yeni sezonda aynı durumla karşı karşıya kalmamak için forvet transferinde işi bir hayli sıkı tutuyor. Hücum bölgesinde takımı skora taşıyacak futbolcuyu kadroya katıp işi sağlama almak isteyen 2. Lig ekibi, alternatif forvet adayları arasında transfer bütçesine uygun forvetle el sıkışacak. Eğer bütçe elverirse, bu mevki için ikinci bir forvet transferi daha düşünülüyor. Fakat bu yöndeki transfer planlaması, öncelikle kadroda direkt oynayacak ve golleriyle skora katkı sağlayacak birinci forvetin transferinin bitirilmesi yönünde.

Pekala, Zonguldak Kömürspor’un yeni forvet adayı kim? Bu konuda bir çok isim gündeme gelse de, kırmızı-lacivertli yönetimin üzerinde durduğu tek bir isim var. Bu isim, temasların henüz yeni başlaması, başka kulüplerin devreye girmemesi ve bonservisinde herhangi bir artış yaşanmaması adına şimdilik gizli tutuluyor. ŞAFAK Spor’un edindiği bilgiler, yeni forvetin 2. Ligden olduğunu hatta geçmiş yıllarda Zonguldak Kömürspor’a karşı oynadığı yönünde.

Taraftarı heyecanlandıran forvet transferini en kısa sürede bitirmek isteyen Zonguldak Kömürspor yönetimi, görüşmelerin olumlu sonuçlanıp transferin bitme noktasına gelmesinin ardından tipik bir golcü olan 9 numarayı spor kamuoyuna tanıtacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi