Zonguldak Kömürspor yönetimi tarafından hayata geçirilen madenci forması projesi tüm hızıyla sürüyor. Sezon sonuna kadar 10 bin rakamına ulaşmak isteyen yönetim, destek turlarına siyasi il ve belediye başkanlarından sonra bugün Filyos’la devam etti.

Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk’ten oluşan proje ekibi, ilk olarak ziyaret ettiği eski kulüp başkanı İsmail Recai Şanlı’ya arkasında isminin yazılı olduğu 67 numaralı madenci forması hediye etti. Forma jesti karşısında memnun olan Şanlı, 100 TL’den satılan formadan 100 adet satın alarak kulübe 10 bin TL katkı sağladı. Şanlı’nın yanı sıra Filyos Çaytaş Ateş Tuğla Fabrikası Genel Müdürü Soner Arat da 20 adet forma satın alarak projeye destek verdi.

Ekip, işadamlarının ardından koyu Zonguldak Kömürspor taraftarı Mustafa ve Buğra Uzun öncülüğünde beldede önemli sayıda forma satışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Kömürspor yönetimi hafta arası ve dün Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile eski kulüp yöneticileri Alaattin Kurnaz ve Musa Bahadır’ı ziyaret etmiş, Bektaş'a 200, her iki eski yöneticiye 100’er adet forma satarak kulüp kasasına 40 bin TL kaynak girdisi sağlamıştı.

Öte taraftan daha önce Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan 250, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi 350, eski futbolcu Kamil İçer 50 adet forma satın alarak üst seviyede destek vermişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi