Zonguldak Kömürspor’un orta sahasında görev alan Rıdvan Bingöl, 2022-2023 sezonu için Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor’la anlaşmaya vardı.

2020-2021 sezonunun devre arasında Mamak FK’dan geldiği Zonguldak Kömürspor’da 1,5 sezon forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, kırmızı-lacivertli takımla yollarını ayırdı.

2021-2022 sezonuyla birlikte Kırmızı-Lacivertli kulüple sözleşmesi sona eren Rıdvan, aldığı karar doğrultusunda kariyerine yeni bir yön verdi.

7 Mayıs’ta sona eren sezonun ardından Zonguldak Kömürspor defterini kapatan genç orta saha, 1. Lig ekibi Tuzlaspor Kulübü’nden aldığı teklifi değerlendirerek yeni bir serüvene ‘merhaba’ dedi.

Tuzlaspor yönetimiyle yaptığı görüşmenin ardından şartlarda anlaşmaya varan Rıdvan Bingöl, bunun üzerinde kendisi için düzenlenen imza törenine katıldı. Yeni takımının formasını giyip objektiflere poz veren Bingöl, 1. Lig ekibinde başarılı olacağına inanıyor.

1.5 sezon oynadığı Zonguldak Kömürspor’un kariyerinde ayrı bir yer tuttuğunu belirten Rıdvan, “Zonguldak Kömürspor’un yeri bende çok ayrı. Orada 1,5 yıl geçirdim. Güzel anılarla ayrılıyorum. Yeni sezonda yeni takımımla yeni heyecanlar peşinde olacağım. Zonguldak Kömürspor’a bundan sonraki süreçte başarılar dilerim. Artık benim için yeni bir süreç başlıyor. Her iki taraf için hayırlısı olsun” dedi.

Rıdvan Bingöl, 1,5 sezon forma giydiği Zonguldak Kömürspor’da 34’ü ilk onbir 43 maçta 2 bin 641 dakika süre aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi