Kaleci ve forvet transferinde “Tutan ve atanın iyi olacak” sözünü ilke edinen Zonguldak Kömürspor, bu hafta ağırlıklı bu iki mevkinin üzerinde duracak. 1 numarada Sinan Ören olmazsa yeni bir kaleci alınacak, olmadı eldivenler Egemen Yaylı’ya verilecek. Forvet pozisyonu için ilk görüşmeden olumlu sonuç alınamayan Haluk Türkeri’yle bir kez daha görüşülecek.

Hafta sonu transferde düğmeye basan Zonguldak Kömürspor, mevcut kadroda sözleşmeleri sona eren Hakan Çevik, Emre Kara ve Aykut Emre Yakut’la 2021-2022 sezonu için yeniden anlaşmaya vardı. Stoper ve orta sahanın 3 önemli ismiyle transfere iyi başlayan 2. Lig ekibi, bu hafta kaleci ve forvet mevkilerinin üzerinde duracak. Bu iki mevki konusu,  mevcut kadro içinden çözülmek isteniyor.

SİNAN ÖREN Mİ, YOKSA YENİ BİR KALECİ Mİ?

Zonguldak Kömürspor’da aralıksız 4 sezondur forma giyen kaleci Sinan Ören’in, yeni sezonda kırmızı-lacivertli takımla devam edip etmeyeceği belli değil. Sezonun ardından Zonguldak’taki evini memleketi Eskişehir’e taşıyan tecrübeli kalecinin transferi konusunda bekleyiş sürüyor. Dolayısıyla 2. Lig ekibinin yoluna Sinan’la mı devam edeceği, yoksa dışarıdan yeni bir kaleci mi alacağı henüz kesinlik kazanmadı. Eğer olur da Sinan’la şartlarda anlaşmaya varılırsa 1 numara pozisyonu için transfer kapanacak. Bu durumda Zonguldak Kömürspor’un kalesi yeni sezonda yine Sinan Ören ile Yüksel Egemen Yaylı’ya emanet olacak.

Sinan transferi gerçekleşmediği takdirde, kırmızı-lacivertli yönetim transfer listesine ek olarak 1 numarayı dahil edip dışarıdan tecrübeli bir kaleci alacak.

Zonguldak Kömürspor’un alternatif düşünceleri arasında 20 yaşındaki Yüksel Egemen Yaylı var. Geçen sezon 5 maçta kaleyi koruyan Yaylı’yı geleceğe hazırlamak isteyen Kırmızı-Lacivertliler, yeni sezonda eldivenleri genç kaleciye teslim edebilir. Şuan ihtimaller üzerinden fikir geliştirilen 1 numara konusu, yeni teknik direktörün belli olmasının ardından tam anlamıyla netlik kazanacak.

GOLCÜ HALUK’LA İKİNCİ GÖRÜŞME YAPILACAK

Zonguldak Kömürspor Sportif AŞ, forvet pozisyonu için geçen sezon devre arasında Adıyaman’dan transfer edilen ve kısa sürede sağladığı uyumla takıma önemli katkılar sunan Haluk Türkeri’yi takımda tutmak istiyor.

Tecrübeli forvet oyuncusuna hafta sonu ilk ciddi teklifini ileten Sportif AŞ, maddi konularda yaşanılan anlaşmazlık üzerine bu girişimden sonuç çıkaramadı. Kırmızı-Lacivertliler, bu hafta içinde futbolcuyla bir kez daha görüşüp para konusunda orta yolu bulmaya çalışacak. Bu görüşmeden de sonuç çıkmazsa, 2. Lig ekibi forvet pozisyonu için rotasını başka yöne çevirecek.

Camiada büyük bir merakla takip edilen transfer sürecinde hafta sonuna kadar netice alınması bekleniyor. Taraftar, büyük sempati duyduğu Haluk’un takımda kalmasını isterken, her iki tarafın maddi konuda orta yolu bulup anlaşmanın sağlanmasını umut ediliyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi