2. Lig Beyaz grup ekibi Zonguldak Kömürspor’da teknik ekip sorunu çözüldü. Mustafa Dalcı’nın ekibiyle birlikte 29 Kasım’da Hacettepespor’la oynanan 12’nci hafta maçı öncesi görevinden istifa etmesi üzerine yaşanan teknik ekip sorunu dün alınan yönetim kurulu kararıyla çözüldü.

Kırmızı-Lacivertli yönetim, takımı geçen hafta Hacettepespor maçına çıkaran atletik performans antrenörü Barış Şeref’le sezon sonuna kadar devam kararı aldı. 44 yaşında önemli bir sorumluluk üstlenen Şeref, takımı hedeflenildiği gibi ligde tutarak kendisine güvenen yönetim ve camiayı mahcup etmek istemiyor.

Ekibini kurdu

Barış Şeref yönetimindeki Zonguldak Kömürspor’da yardımcı antrenör ve kaleci antrenörü sorunu da çözüldü. Kaleci antrenörü konusunu geçen hafta Manisalı antrenörü Ümit Yavuz’la çözüme kavuşturan Beyaz grup ekibi, yardımcı antrenör olarak İzmirli Görkem Güngör’ü ekibe dahil etti.

Ümit Yavuz, Zonguldak Kömürspor’un rakipleri arasında yer alan Şanlıurfaspor’da kısa bir süre önce görevinden ayrılan Tolga Doğantez’in ekibinde yer alıyordu. 45 yaşındaki antrenör, meslek kariyerinde Muğlaspor, Sökespor, Urla Gençlikspor, Bornova Yeşilovaspor, İzmirspor, Menemenspor, Altay ve Şanlıurfaspor’da görevlerde bulundu.

Yardımcı antrenör İzmir’den

2. Lig ekibinin teknik kadrosu Görkem Güngör'le tamamen şekil aldı. Şanlıurfaspor’da başladığı sezona Zonguldak Kömürspor’da devam edecek yeni yardımcı antrenör 35 yaşında. İzmirli antrenörün Bornova 1881 Spor, Reo Atillaspor, Altay, Bocuspor 1928 ve Şanlıurfaspor geçmişi var. Gümüşhanespor deplasmanında oynayacağı 14. hafta maçı için Gümüşhane’ye giden kırmızı-lacivertli kafileye katılan Güngör'ün lisans işlemleri başladı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi