Zonguldak Kömürspor’da Sabit Danış dönemi sona erdi. 3 ay önce göreve gelen başkan, yurt dışındaki işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek görevinden affını istedi.

İşte, istifaya dair açıklama:

“Siz ve sizin kadar Zonguldaklı, Zonguldak ve Kömürspor sevdalısı bir bireyim. Ben ve arkadaşlarıma 90 gün önce bir görev tevdi edildi.

Kömürspor’umuzunun yeni sezon öncesi Teknik heyetin oluşması, futbolcu transferleri, mevcut kadromuzdaki kardeşlerimizin transfer alacakları ve transfer işleri, Kulübümüzün acil çözülmesi gereken parasal sorunlarını ben ve arkadaşlarım gücünün yettiği kadar çözdü.

Dört dönem görev yaptığım Kömürspor ilk defa bu sezon 30 futbolcuyla kampa gitti. Ve sezon öncesi hazırlık maçlarını da gerçekleştirdi. Tüm bunları yaparken parasal konular başta olmak üzere her konuda şeffaf olduk. Hiçbir şaibeye yer bırakmadık.

Süreçte bizlere en büyük desteği Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Fahri Aktaş,Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, İş insanlarımız, Demir Ailesi ve Yönetim Kurulu arkadaşlarıma yürekten teşekkürü bir borç biliyorum.

Ayrıca; Tesisleşme, Stat ve Zonguldak’ta sporun altyapısı için mevcut siyasi iktidardan taleplerimiz konusunda bizlere İl Başkan Yardımcılığı ve şimdide İl Başkanı olarak her türlü desteği veren Muammer Avcı’ya da kamuoyu önünde teşekkür ediyorum.

Göreve geldiğimiz ilk günden buyana şahsıma ve ekip arkadaşlarıma desteklerini esirgemeyen spor muhabirleri ve yazarlarına özellikle teşekkür ediyorum.

Bu geminin kaptanı olan teknik heyetimize ve tüm futbolcu kardeşlerime de yürekten teşekkür ediyorum. Bizlere tevdi edilen bu zor ve şerefli görevi başarıyla tamamladığımızı düşünüyorum.

İnanıyorum ki Zonguldak Kömürspor’un başarısı için her Zonguldaklı maddi ve manevi destek olacaktır. Şahsım adına geçmişte olduğu gibi bugünde yarında Zonguldak Kömürspor’a maddi ve manevi destek olacağım.

Hepinizin bildiği gibi yurt dışında yatırımları olan bir iş insanıyım. İşlerimin yoğunluğu da malumunuz. Şirketlerimin tüm işleri ve iş yükleri benim üzerimde. Türkiye’de Zonguldak’ta kaldığım sürece yurt dışındaki işlerimi takip etmekte zorluklar yaşıyorum.

Bu nedenle ben ve ekip arkadaşlarıma tevdi edilen bu onurlu görevden yani Zonguldak Kömürspor’daki görevimden affımı istiyorum. Benden sonra görev alacak olan arkadaşlarımın da bu görevleri layıkıyla yapacağına olan inancımda tamdır.

Dünyanın neresinde olursam olayım Zonguldak Kömürspor’un ihtiyacı olduğu her zaman hiç bir makam beklemeden yine yanında olacağımı bilmenizi isterim.

Süreçte bizi destekleyen spor kamuoyu başta olmak üzere, İlimizi yönetenlere ve tüm halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” 

SPOR SERVİSİ

Editör: Haber Merkezi