Zonguldak Kömürspor son haftalarda sakatlıklarla boğuşur hale geldi. Kırmızı-Lacivertli takımda sakatlar listesine giren son isim orta saha oyuncusu Eyüp Akcan oldu.

5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından hızlı bir düşüş süreci yaşayan Zonguldak Kömürspor’da peş peşe yaşanılan sakatlıklar can sıkıyor. Beyaz grup ekibinde Şahinali Terzi, Tuğrul Başkan ve Berat Vardal’ın ardından Eyüp Akcan da sakatlık problemi yaşadı.

Dün deplasmanda Kırklarelispor’la oynanan 10’uncu hafta maçına ilk 11’de başlayan Eyüp Akcan, 60’ıncı dakikada kaleci Mehmet Cinpir’in sert müdahalesi sonucu sol diz kapağına ciddi darbe aldı. Acılar içinde yerde kalan kırmızı-lacivertli futbolcu, bir daha ayağa kalkamadı.

Darbeye bağlı olarak dizinde açılma meydana gelen Eyüp, ilk tedavisi saha içinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerinin ardından genç futbolcunun dizine 4 dikiş atıldığı belirtildi.

Tedavi süreci başlayan Eyüp Akcan, en erken 27 Kasım Cumartesi günü deplasmanda 1928 Bucaspor’la oynanacak 15’inci hafta maçında takıma geri dönecek. Zonguldak Kömürspor, Eyüp’ün oynayamayacağı maçlarda 11’inci haftada Pazarspor, 12’nci haftada Amed Sportif’le karşılaşıp,13 ve 14’üncü haftaları maç yapmadan BAY geçecek. BAY haftaları sakatların düzelip takıma geri dönmeleri açısından fırsat olacak.

Öte taraftan, Zonguldak Kömürspor’da Eyüp Akcan’la birlikte sakat futbolcu sayısı 5’e yükseldi. Kırmızı-Lacivertli takımda daha önce sol kenarda görev alan Fatih Bektaş, orta saha oyuncusu Şahinali Terzi ve forvet oyuncuları Tuğrul Başkan ile Berat Vardal sakatlık problemi yaşayan isimler olmuştu. Söz konusu futbolcuların tedavileri devam ediyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi