Zonguldak Kömürspor Kulüp Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, 1-0 yenilgiyle sonuçlanan Akhisarspor maçının ardından açıklamada bulundu. Kırmızı-Lacivertli yönetici, otobüs ve ilk maçta seyirciye kapalı olan açık tribün konularına açıklık getirdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın girişimleri neticesinde Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan oy çokluğuyla geçen takım otobüsünün bu ay içinde dış cephesi giydirilerek takıma tahsis edileceğini belirten Öztürk, seyirciye kapatılan açık tribünlerin 19 Eylül’de oynanacak Uşakspor maçıyla yeniden açılacağının müjdesini verdi.

2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor, yıllardır özlem duyduğu takım otobüsüne kavuşuyor. Zonguldak Belediyesi’nin kiralayacağı otobüs, dış cephesi giydirilerek Zonguldak Kömürspor’un hizmetine sunulacak. Böylelikle her deplasman öncesi yaşanılan otobüs problemi ortadan kalkacak. Takım otobüsüyle birlikte Zonguldak Kömürspor, sezonluk 200 ila 250 bin TL arasında değişen maliyetten kurtulacak. Elmas’ın Basın Sözcüsü, bu yönüyle kulübe büyük bir yükten kurtaran Belediye Başkanı Alan’a teşekkür etti.

Öztürk, otobüs konusunun yanı sıra Akhisarspor’la oynanan maçta seyirciye kapalı olan açık tribüne de değindi. Kale arkasında taş ve kayaların üzerine kurulan açık tribünün çökmesinin mümkün olmayacağını, sadece maraton tribünde önlem alınması gerektiğine dikkat çeken kırmızı-lacivertli yönetici, bu konunun önümüzdeki hafta toplanacak İl Güvenlik Kurulu’nda yeniden gündeme getirileceğini, neticesinde de tribünün seyirciye açılmasını umduklarını kaydetti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi