İşadamı Alaattin Kurnaz’ın başkanlığa adaylığını koyacağı Zonguldak Kömürspor’da güçlü bir yönetim oluşturma adına yürütülen çalışmalar hız kazandı. Yeni yönetim, ilerleyen günlerde Vali Mustafa Tutulmaz öncülüğünde yapılacak toplantıda son şeklini alacak.

Zonguldak Kömürspor’da 21 Haziran Pazartesi olarak belirtilen kongre tarihi, 23 Haziran Çarşamba olarak yeniden düzenlendi. Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak ilk kongrede çoğunluk sağlamaması durumunda ikinci kongre 30 Haziran Çarşamba günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Net tarihin belirlenmesinin ardından kongre süreci başlayan Zonguldak Kömürspor’da başkanlığa adaylığını koyacak işadamı Alaattin Kurnaz güçlü bir yönetim oluşturma çalışmalarını hızlandırdı. Yönetimde yer alacak isimler üzerinde belli bir taslak oluşmuş durumda. Yeni yönetim kurulu, önümüzdeki günlerde Vali Mustafa Tutulmaz öncülüğünde yapılacak toplantıda son şeklini alacak.

Hem ekonomik, hem de sportif açıdan sıkıntılı bir sezonu geride bırakan Zonguldak Kömürspor, yeni sezonda aynı durumla karşılaşmak istemiyor. Hatta planlar arasında artık Play-Off ya da şampiyonluğu kovalayan bir takım oluşturma düşüncesi var. Bu düşünce doğrultusunda Zonguldak’ı kucaklayıcı bir yönetim oluşturma gayreti dikkat çekici noktaların başında geliyor. Yönetimde yer alacak güçlü isimlerle önce mali tabloyu düzeltip ardından 2021-2022 sezonu için kolları sıvayacak kırmızı-lacivertli yönetim, 15 Temmuz’da başlayacak kamp çalışmalarına kadar teknik direktör ve transfer konularını çözüme kavuşturacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi