Zonguldak Kömürspor’da kadro her geçen gün şekilleniyor. 2. Lig ekibine, bugün iki yeni isim daha katıldı. Yenilerden biri geçen sezon Pazarspor’da oynayan Trabzonsporlu sağ bek Ali Osman Karnapoğlu, diğeri de geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan orta saha oyuncusu Rıdvan Bingöl. Kulübün yeni sezon için anlaşmaya vardığı futbolcular, kırmızı-lacivertli takımla idmanlara başladı.

KARNAPOĞLU DIŞ TRANSFERDE

ALINAN 6’NCI FUTBOLCU

Transferde hareketli bir hafta geçiren Zonguldak Kömürspor, Ali Osman Karnapoğlu ile 6’ncı dış transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-Lacivertli takım, 22 Temmuz’da açtığı transfer sezonunda daha önce Çaykur Rizespor Berat Vardal, Pazarspor Şahinali Terzi, Hacettepespor Efe Geçili, Ceyhanspor’dan Ahmet Arı, Çaykur Rizespor’dan Muhammet Çelik’i kadrosuna katmıştı.

İç transferde ise, kaleci Egemen ile Talha, Hakan Çevik, Emre Kara, Aykut Emre Yakut, Tezcan Gökmen, Yiğit Karaman, Arhan Çakıroğlu, Melih İşlek’le yeniden anlaşılmıştı.

İç ve dış transferde toplam 16 futbolcuyla anlaşma sağlayan Zonguldak Kömürspor, kadroyu 25’e tamamlayacak. Dolayısıyla 2. Lig ekibinde transfer hafta sonu da yoğun şekilde devam edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi