2. Ligde 2021-2022 sezonunu 7 Mayıs Cumartesi günü oynadığı Isparta 32 Spor maçıyla noktalayan Zonguldak Kömürspor’u hareketli hafta bekliyor. Mevcut yönetimin aldığı karar doğrultusunda 29 Mayıs Pazar günü kongre yapacak kırmızı-lacivertli kulüp yeni başkanını seçecek. Çoğunluk sağlanamazsa 5 Haziran’a ertelenecek kongrede, bir aksilik olmadığı takdirde mevcut yönetim kurulunda As Başkan olarak görev alan işadamı Sabit Danış başkan olacak.

TEKNİK DİREKTÖR KONGRE SONRASI BELLİ OLACAK

Zonguldak Kömürspor’da yeni yönetim, kongrenin hemen ardından kendi arasında görev paylaşımı yapıp 2022-2023 sezonunun yol haritasını çizecek. Planlamanın ilk ayağını teknik direktör oluşturacak.

İlk iş olarak hoca konusunu çözüme kavuşturmak isteyen Kırmızı-Lacivertliler, önceliği sözleşmesi biten mevcut teknik direktör Şenol Demir’e tanıyacak. Demir’le yapılacak görüşmede, transfer bütçesi ve şartlar ortaya konulup yeni sezon hedefi belirlenecek. Şartlarda anlaşma sağlanması halinde Zonguldaklı teknik adamla yola devam edecek Zonguldak Kömürspor, daha sonra iç ve dış transfer görüşmelerini başlatacak.

2020-2021 sezonunda ligde kalmayı son hafta başaran, 2021-2022 sezonunda ise bitime 3 maç kala garantileyen Zonguldak Kömürspor’u artık yukarılara taşımak isteyen yönetim, bu hedef doğrultusunda transfer bütçesi belirleyip geçen sezonki kadrodan daha iyi ve güçlü bir kadro oluşturacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi