***Çorum FK, 2. Ligde transferi erken açan takımlardan sadece biri... Birçok kulüp teknik ekip konusunu çözüme kavuşturup, transfer perdesini aralamış durumda. Zonguldak Kömürspor’a gelince... Kırmızı-Lacivertliler, her zaman ki gibi derin bir sessizliğe bürünmüş halde.

Zonguldak Kömürspor’un 2. Ligde rakipleri arasında yer alan Çorum FK, transfere öyle bir giriş yaptı ki, bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı-Siyahlı kulüp, önce sponsor işini halletti, geçmiş sezonlarda olduğu gibi Ahlatçı Holding ile yeniden anlaşmaya vardı.

Sponsorluk desteğiyle birlikte 2021-2022 sezonu için erken yol alan Çorum FK, teknik direktörlük görevi için Başkentli Aykan Atik’i takımın başına getirdi.

Kısa süre içinde hem sponsorluk, hem de teknik direktör işini çözüme kavuşturan Çorum temsilcisi, hiç vakit kaybetmeden transfere yöneldi.

İMZALAR PEŞ PEŞE

Yeni sezonda 1. Lige hedef koyan Çorum FK, dış transferde kesenin ağzını açtı. Başkan Fatih Özcan, iki gün arayla üç önemli futbolcu transferi gerçekleştirerek biran da dikkatleri üzerinde topladı. Şampiyonluk düşüncesiyle takım oluşturan Çorum FK Başkanı, geçen sezon Uşakspor’da forma giyen Mehmet Gürkan Öztürk ile Seçkin Getbay, Ankara Demirspor’dan Hasan Küçcük’le anlaşmaya vardı. Öztürk ile Küçcük, geçmiş sezonlarda Zonguldak Kömürspor’da forma giymişti.

RAKİPLERDE HAREKETLİLİK BAŞLADI

ZONGULDAK’TA SESSİZLİK DEVAM EDİYOR

Rakip takımlarda teknik ve futbolcu kadrosu yönünden kendini gösteren hareketlilik üzerine gözler Zonguldak Kömürspor’a çevrildi. 8 Mayıs’ta sezonu kapatan ve o gün bugün büyük bir sessizlik yaşayan kırmızı-lacivertli kulüpte neler olup bittiği belirsizliğini koruyor. 

Kulüp yönetiminin teknik direktör konusunda yapacağı tercih, sonrasında futbolcu kadrosu yönünden nasıl bir yapılanma içine gideceği ayrıca yeni sezonda hangi hedef peşinde olunacağı camiada merak edilen konuların başında geliyor.

Zonguldak Kömürspor yönetiminin bu konular hakkında kısa süre içinde spor kamuoyunu bilgilendirici açıklamalar yapması bekleniyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi