Zonguldak Kömürspor’da hemen her hafta kadroda cezalı futbolcu eksik olmuyor. Geçen hafta Aykut Emre Yakut ile Ercüment Ataklı’nın cezalı olduğu takımda, bu hafta da Sefa Aksoy cezalı duruma düştü.

Kırmızı-Lacivertli takımda 6 Şubat’ta deplasmanda Nazilli Belediyespor’la oynanan 24’üncü hafta maçında dört sarı kart ceza sınırını aşan Ercüment Eray Ataklı ile çift sarı karttan kırmızı kart gören Aykut Emre Yakut, bir maçlık cezasını Ankara Demirspor maçında doldurdu. Orta alanın değişilmez iki ismi, hafta sonu Eskişehirspor maçında kadrodaki yerini alacak.

Orta alandaki cezalıların geri dönmesiyle tamamlanan kadro, bu hafta yine açık verdi. 13 Şubat Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Ankara Demirspor’la oynanan 25’inci hafta maçının uzatma süresinde gördüğü sarı kartla dört sarı kart sınırını aşan Sefa Aksoy, alacağı bir maçlık cezayı 19 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor’la oynanacak kritik maçta çekecek. Sefa’nın bu sezon ilk yarıda Kırşehir Belediyespor ile Pazarspor, ikinci yarıda Pendikspor maçından sarı kartı bulunuyordu.

Sezon başında Adıyaman 1954 Spor Kulübü’nden transfer edilen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, 5 yıl aradan sonra geldiği Zonguldak Kömürspor’da ilk 11’in değişilmez ismi oldu. Kırmızı-Lacivertli formayla 17’si ilk onbir 19 maçta oynayan tecrübeli futbolcu, toplamda bin 505 dakika süre alırken, bu maçların 9’unda 90’ar dakika sahada kaldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi