Zonguldak Kömürspor’da ayrılık kervanına bir isim daha katıldı. Sezon başında Ergene Velimeşespor’dan transfer edilen 31 yaşındaki forvet oyuncusu Atilla Yıldırım’la yollar ayrıldı. Teknik direktör Şenol Demir’in raporu üzerine yönetim kurulu kararıyla yaşanan ayrılık üzerine Atilla, Antalya kampı kadrosuna alınmadı. Ayrılık kararının tebliğ edilmesi üzerine forvet oyuncusu kendisine yeni takım aramaya başladı.

Zonguldak Kömürspor’da yarım sezon geçiren Atilla Yıldırım’ın 11’i ilk onbir 15 maçı var. Bu maçların 4’ünde 90’ar dakika sahada kalan Atilla, toplam bin 27 dakika süre alırken, Pendikspor, Kırşehir Belediyespor, Eskişehirspor ve 24 Erzincanspor maçlarında toplam 4 gole imza attı.

Atilla’yla yolların ayrılması üzerine Zonguldak Kömürspor yönetimi forvet arayışlarını hızlandırdı. Beyaz grup ekibinin elinde şuan genç oyuncu Yiğit Karaman dışında forvette görev alacak ikinci bir isim yok. Dolayısıyla Antalya'da yarın başlayacak devre arası hazırlık kampında en az bir forvet oyuncusuyla anlaşılacak. İkinci yarıda daha zorlu ve telafisi olmayan maçlar oynanacağı düşünülürse, söz konusu mevkide rekabet ortamının oluşması adına alternatif oyuncu sayısının artırılması şart. 

Bu arada Atilla Yıldırım’la birlikte Zonguldak Kömürspor’a veda eden futbolcu sayısı 6’ya çıktı. Daha önce forvet oyuncuları Tuğrul Başkan, Berat Vardal, orta saha oyuncuları Safa Gundak, Şahinali Terzi ve sol kenar oyuncusu Muhammet Çelik’le yollar ayrılmıştı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi