2. Ligde, 2021-2022 sezonunu 5 Eylül Pazar günü Akhisarspor maçıyla açacak Zonguldak Kömürspor hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kamp çalışmalarını geride bırakarak Akhisarspor maçına göre plan, program hazırlayan kırmızı-lacivertli takım, hafta boyunca bu maç özelinde çalışma yürütecek. Bugün itibariyle sadece Akhisarspor maçına odaklanan kırmızı-lacivertli takıma camiadan da büyük destek var.

Geçen hafta sonu İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın ziyaretiyle büyük moral bulan Zonguldak Kömürspor’un bu sefer ki misafirleri işadamları Zeki Erim Berberoğlu ile Davut Acar ikilisi oldu. Kendi mesleklerinin dışında bu sezon Zonguldak Kömürspor yönetimine girerek Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) sorumlu yönetici görevi üstlenen Berberoğlu ile Acar, beraberinde gurbetçi Hayrettin Çömez’le Fener sahasında yapılan idmanı ziyaret etti.

Yanlarında getirdikleri bir tepsi tatlıyı teknik ekip ve futbolculara ikram eden Elmas’ın özel iki konuğu, hem işadamı kimliği, hem de yönetici unvanı altında takımın her daim yanında olduklarını dile getirerek gönülden başarı dileklerinde bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un, Zonguldak için büyük bir değer olduğunu, artık başarılı olması gerektiğine vurgu yapan Berberoğlu ile Acar, iyi bir takım oluşturulduğunu, bu sezon özlenen başarılı günlere ulaşılacağına inandıklarını belirtip, teknik direktör Cafer Aydın ve futbolculara güveni ortaya koydu.

Ardından bir süre idmanı takip eden iki yönetici, takımın genel görüntüsünden memnun kaldı. Berberoğlu ile Acar, ŞAFAK Spor’a yaptıkları değerlendirmede, Zonguldak Kömürspor’un bu sezon hedeflenen Play-Off’a yükseleceğine inandıklarını, bu hedef yolunda ilerlerken maddi-manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi