2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Fener sahasında yaptığı idmana sürpriz ziyaret. 1989-1991 sezonları arasında amatör olarak futbol oynadığı Zonguldak Kömürspor’da Giray Bulak’ın teknik direktörlük döneminde A takıma yükselen Taner Kırbaş eski takımını unutmadı.

16 yıldır il dışında yaşayan, iş ortakları Uğur Bıçakcı ve Fatih Şadi’yle birlikte Antalya’da kurdukları Need Sport Şirketi’nde spor kamplarından sorumlu yönetici olarak görev yapan Taner Kırbaş, ilk önce Fener mahallesindeki kulübü ziyaret etti. Burada Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve Mali İşler Sorumlusu Adil Dilaver tarafından karşılanan Kırbaş, ardından takımın idman yaptığı Fener sahasına geçerek, bir süre idmanı takip etti. İdmanın ardından teknik direktör Şenol Demir ve futbolcularla bir araya gelen Kırbaş, yanında getirdiği bir tepsi baklavayı futbolculara elleriyle ikram etti.

Kırbaş’ın ziyaretinden memnun kalan futbolcular tatlı jestinden dolayı teşekkür ederken, kaptan Hakan Çevik bu tür ziyaretlerin moral-motivasyon açısından önemine dikkat çekti, esnaf ve işadamları başta olmak üzere tüm herkesi bu sıkıntılı süreçte yanlarında görmek istediklerini dile getirdi.

Zonguldak Kömürspor’a hemen her sezon yardımcı olmaya çalıştığını, Zonguldak’a gelmişken başarı dileğinde bulunmadan gitmek istemediğini belirten Taner Kırbaş, il dışında olsa da Zonguldak ekibini yakından takip ettiğini, takımın şuan bulunduğu konumu asla hak etmediğini söyledi.

Kırmızı-Lacivertli kulübün köklü bir geçmişe sahip olduğunu, dolayısıyla biran evvel üst liglerde yerini alması gerektiğinin altını çizen eski Zonguldaksporlu futbolcu, kırmızı-lacivertlilere bundan sonraki lig serüveninde başarı dileğinde bulunarak ziyareti sonlandırdı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi