Geçen hafta Pazar günü gerçekleşen kongreyle birlikte yeni başkanını seçen Zonguldak Kömürspor’un yönetim kurulu kendi arasında görev dağılımı yaparak sorumluluk üstlendi.

Kırmızı-Lacivertli yönetimin ilk resmi toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. Sabit Danış başkanlığında yapılan toplantıda 15 yönetici yer aldı. İl dışında ve özel işi olan bazı yöneticiler mazeret bildirerek toplantıya katılmadı.

Toplantının ilk gündem maddesi görev dağılımı oldu. Karşılıklı fikir alışverişi ve istişarenin ardından görevler belirlendi. Başkan Sabit Danış, yeni yönetim kurulu ve görev sorumluluklarının Zonguldak Kömürspor Kulübü’ne ve camiaya hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yeni yönetimde İsmail Gülay, Tayfun Demir, Mehmet Ar ve Özer İncegül başkan yardımcılığı görevine getirildi. Nazif Çoraman’ın asbaşkan olarak sorumluluk üstlendiği yönetimde yer alan diğer isimlerden Vahdettin Velioğlu genel sekreter, Erim Zeki Berberoğlu genel kaptan, Adil Dilaver mali işler, Güray Topal dış ilişkiler, Şükrü Öztürk basın ve halkla ilişkiler, Hakan Kıransoy altyapı, Serkan Aycı, Fatih Topçu, Orkun Türedi reklam ve satış pazarlama, Levent Yaman tesisler, Cengiz Akbaş ve Hüseyin Şengün yurt dışı sorumluluğu üstlendi.

“Tek gayemiz Zonguldak Kömürspor’un başarısı”

Başkan Sabit Danış, toplantı sonrası ŞAFAK Spor’a yaptığı değerlendirmede, yeni yönetim kurulu olarak tek gayelerinin Zonguldak Kömürspor’u yukarılara taşımak olduğunu belirterek, “Yeni sezon öncesi ben ve arkadaşlarım Zonguldak Kömürspor’da görev sorumluluğu üstlendik. Hepimizin tek bir amacı var, o da Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşımak. Hedefimiz yarışmacı bir takım oluşturmak. Bunun yanı sıra kulübün yıllardır eksikliğini hissettiği kamp ve konaklama tesisi ile antrenman sahası konularında çalışmalarımız olacak. Bunları yaparken Zonguldak’ın desteğini yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi