2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da yönetim, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ile Belediye Başkanı Selim Alan’ı ziyaret ederek maddi destek istedi.

Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, beraberinde  Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, teknik sorumlu Barış Şeref, yardımcı antrenör Abdulkerim Koç ve takım kaptanı Sinan Ören’le birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Vali Tutulmaz ile Başkan Alan’a madenci forması jestinde bulundu.

Başkan Hürfikir, ayrıca arkasında Recep Tayyip Erdoğan yazılı özel formayı, Cumhurbaşkanı’na ulaştırılması amacıyla belediye başkanına teslim etti. Başkan Alan, uygun bir zamanda formayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğinin sözünü verdi.

Ardından Vali Tutulmaz ile Başkan Alan’a, kulübün içinde bulunduğu durum anlatıldı. Kulüp Başkanı Hürfikir, özellikle ekonomik yönden yaşanan krizin üzerinde dururken, bu konuda maddi destek istedi.

Krizin aşılması için yönetim olarak alternatif projeler üretmeye çalıştıklarını, bunlardan birinin de madenci forması olduğunu dile getiren Hürfikir, 100 TL’den satılan formalardan elde edilen gelirle mevcut futbolcuların alacaklarının ödeneceğini ayrıca devre arasında yapılan transferlerin maliyetlerinin karşılanacağını aktardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi