2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un altyapısında temel futbol eğitimi alan 2007 ila 2010 doğumlu futbolcular, Antalya’da ulusal düzeyde yapılacak Parlayan Yıldızlar Turnuvası’nda boy gösterecek. Kırmızı-Lacivertli kulübün geleceğini oluşturan birbirinden farklı yeteneğe sahip futbolcular, Süper Lig takımlarının altyapılarında forma giyen yaşıtlarıyla yarışma halinde olacak.

11-16 Haziran tarihleri arasında organize edilecek turnuva ulusal düzeye sahip. Dev organizasyonda Süper Lig başta olmak üzere 60 farklı kulüpten belirtilen yaş gruplarında takımlar yer alacak. Ulusal ve uluslar arasındaki bu tür turnuva ve şampiyonalara büyük önem veren Zonguldak Kömürspor, turnuvaya 2007, 2008, 2009 ve 2010 yaş grubundaki futbolcularla katılacak.

Farklı yeteneklerdeki minik futbolcular, turnuva hazırlıklarını Erdoğan Demir Sahası’nda antrenör Muhammet Şaffak nezaretinde sürdürüyor. Pazar gününe dek devam edecek hazırlık çalışmalarının ardından kırmızı-lacivertli minikler, aynı gün turnuva için yola çıkacak.

Altyapıdaki başarılı çalışmalarıyla Zonguldak ve yakın çevredeki bir çok yetenekli futbolcuyu geleceğe hazırlayan Şaffak, önemli kulüplerin katılacağı turnuvada Zonguldak’ı ve Zonguldak Kömürspor’u en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi