*** İlk 3 haftadan 5 puan çıkaran Zonguldak Kömürspor, zorlu bir periyoda giriyor. Kırmızı-Lacivertliler, 10 Ekim ile 24 Ekim tarihleri arasında ikisi deplasman 4 maçta 3 puan mücadelesi verecek. Bu maçların ilk 3’ü, 3’er gün arayla oynanacak.

Beyaz grupta geride kalan ilk 3 haftada renk kuvvetteki İnegölspor, Niğde Anadolu FK ve Ergene Velimeşespor’la karşılaşan Zonguldak Kömürspor, 4 ila 7’nci haftalar arasında zorlu bir lig maratonuna girecek. 10 Ekim ile 24 Ekim tarihleri arasında denk gelen 14 günlük süreçte Zonguldak Kömürspor, iki maçı kendi sahasında, iki maçı ise İstanbul ve Kahramanmaraş deplasmanlarında oynayacak.

Kömürspor’un zorlu lig takvimi hafta sonu Ankara Demirspor maçıyla başlayacak. 10 Ekim Cumartesi günü Devrek İlçe sahasında oynanacak maçın ardından temsilcimiz, 14 Ekim Çarşamba günü hafta arası maçında İstanbul deplasmanında Sancaktepe FK’nın konuğu olacak. Deplasman dönüşü Kömürspor, 18 Ekim Pazar günü iç saha mücadelesinde Amed Sportif’le karşı karşıya gelecek. 8 günde 3 maçtan sonra Kömürspor, 24 Ekim Cumartesi Kahramanmaraşspor deplasmanında puan arayacak.

Zonguldak Kömürspor, her biri birbirinden zorlu müsabakaları en az kayıpla geçip ilk 3 haftada elde ettiği avantajı sürdürmek istiyor. 

10 EKİM CUMARTESİ

15.00 Devrek İlçe Stadı: Zonguldak Kömürspor-Ankara Demirspor

14 EKİM ÇARŞAMBA

15.30 İstanbul 15 Temmuz Stadı: Sancaktepe FK-Zonguldak Kömürspor

18 EKİM PAZAR

14.30 Devrek İlçe Stadı: Amed Sportif-Zonguldak Kömürspor

24 EKİM CUMARTESİ

19.00 Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı: Kahramanmaraşspor-Zonguldak Kömürspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi