2. Lig Beyaz grup temsilcisi Zonguldak Kömürspor, ilk yarının sona ermesiyle birlikte rotayı transfere çevirdi. Kırmızı-Lacivertli yönetim, teknik direktör Şenol Demir’in hazırlayacağı rapor üzerine eksik mevkilere takviyeler yapacak.

Kulüp Başkanı Salih Demir’in bizzat içinde olduğu transfer komitesi, eksik mevkiler doğrultusunda gündeme alınan sürpriz futbolcularla görüşmelere başladı. Transfer işini nokta atışlarla halledecek yönetim, 3 Ocak 2020 tarihinde Antalya’da başlayacak devre arası hazırlık kampına kadar söz konusu futbolcularla anlaşma sağlamak istiyor.

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, camiada büyük merak uyandıran transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Lacivertli teknik adam, “İkinci yarı daha çetin geçecek. Güçlü hale gelmeliyiz. Alternatif yönünden de iyi olmalıyız. Transfer konusunda yönetimle işbirliği halindeyiz. Eksik bölgelerimiz var. Transfer ihtiyacı hissedilen bölgelerimiz belli. Bunu yönetimle de paylaştım. Gerekli takviyeler yapılacak. En kısa zamanda netice almak istiyoruz. Tek düşüncemiz ikinci yarıda daha iyi bir Zonguldak Kömürspor izlettirmek. Başkanımız Salih Demir'in de düşüncesi bu yönde” dedi.

Demir, “Hangi mevkilere transfer yapılacak?” sorusuna, “Şuan için bunları tek tek belirtmek istemiyorum fakat kesinlikle transfer yapacağız. Taraftarımızdan biraz sabır istiyorum. Tek düşüncemiz daha iyi bir Zonguldak Kömürspor. Transfer olsun diye transfer yapılmayacak. Nokta hamlelerle kadromuzu güçlendirip zenginleştireceğiz” şeklinde cevap verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi