2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un vefakar taraftar grubu, sel mağduru Kastamonu Bozkurt ilçesine yardım eli uzattı. Futbol ve tribündeki organizasyonların dışında katıldıkları sosyal sorumluluk projeleriyle spor kamuoyunun takdirini kazanan grup, bu kez sel mağduru vatandaşlara destek oldu.

Hafta içinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar nedeniyle oluşan sel felaketinden büyük zarar gören Kastamonu Bozkurt ilçesi için ülke genelinde başlatılan yardım kampanyasına katılan kırmızı-lacivertli taraftarlar, duyarlı işadamı, esnaf ve vatandaşın katkılarıyla su ve gıda başta olmak üzere acil olan temel ihtiyaçları malzeme paketi haline getirerek ilçeye gönderdi.

Grup halinde koordine olup bir tır dolusu temel ihtiyaç malzemesi toplayan taraftarlar, sel felaketinden dolayı çok üzgün olduklarını belirtirken, “Ülkemiz son zamanlarda büyük bir sınavdan geçiyor. Önce yangınlar, şimdi de sel felaketi. Gerçekten çok üzgünüz. Sel mağduru vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Taraftar grubu olarak el birliği vererek, Kastamonu Bozkurt İlçesi’ne gönderilmek üzere acil ihtiyaç olan su ve temel gıda paketlerini hazırladık. Bize destek olan duyarlı işadamları, esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Sel felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileriz. Gerçekten kelimeler boğazımıza düğümleniyor. Bu tür afetleri inşallah bir daha yaşamayız.” şeklinde ifadelerde bulundular.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi