2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün satıldığı yönündeki iddialar

kafaları bulandırdı. Camia, söylentilerin doğru olup olmadığını merak ediyor.

MADDİ yönden tarihin en büyük sıkıntılı dönemini yaşayan Zonguldak Kömürspor Kulübü satıldı mı? Dün akşam dilden dile dolaşan bu söylenti, bugün spor kamuoyunda ayyuka çıktı. Söylentilerin doğru olup olmadığı merak ediliyor.

Kulübün kurucusu Hacı Demir, söylentilerin gerçeği yansıtmadığını, kulübün satılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Satışla ilgili herhangi bir görüşmenin bugüne kadar kesinlikle olmadığını aktaran Kömürsporlu yönetici, sadece isim hakkı ve reklam sponsorluğu hakkında görüşme gerçekleştirdiklerini ancak neticeye varamadıklarını kaydetti.

Demir, transfer çalışmalarının Futbol Şube Sorumlusu Hakan Hürfikir ve teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde sürdüğünü, prensipte anlaşılan futbolcuların Kurban bayramı sonrası yine Kızılcahamam’da yapılacak son etap hazırlık kampına katılacağını ifade etti.

Lacivert-Kırmızılı yönetici, camia ve taraftara seslenerek karamsar bir tablo çizilmemesini, iyi bir takım kurup Zonguldak’ı 2. Ligde başarıyla temsil edeceklerini sözlerine ilave etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi