2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor, 4 Eylül’de başlayacak 2021-2022 futbol sezonu hazırlıklarına start verdi.

Yeni teknik direktör Cafer Aydın yönetimindeki idman, sentetik zeminli Fener sahasında gerçekleştirildi. İlk idmanda birçok futbolcunun yer almadığı gözlemlendi.

Geçen sezon ki mevcut kadroda olup da yeni sezon için yeniden anlaşmaya varılan futbolculardan Hakan Çevik, Aykut Emre Yakut, Tezcan Gökmen, Egemen  Yaylı, Yiğit Karaman, Melih İşlek ve Arhan Çakıroğlu ilk idmanda yer alan isimler oldu.

Emre Kara ile yurt dışında olan Haluk Türkeri bugün-yarın takıma katılacak. Dış transferde kesin anlaşmaya varılan Berat Vardal ile Şahinali Terzi akşam yapılacak idmanda takıma dahil olacak.

Bu futbolcular dışında ilk idmanda birçok genç oyuncu dikkat çekti. Zonguldak ve il dışından denenmeye gelen ve tavsiye edilen gençler, Zonguldak’ta 10 gün sürecek ilk etap çalışmaları sırasında teknik ekip tarafından gözlem altında tutulacak. Gençlerle ilgili kararı teknik patron Aydın verecek.

Sabah 08.00’de başlayan sezonun ilk antrenmanı bir saat sürdü. Kırmızı-Lacivertli futbolcular, kondisyona yönelik koşular gerçekleştirdi.

Öte yandan, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ilk idmanda takımı yalnız bırakmadı. Öztürk, antrenman süresince teknik direktör Cafer Aydın’la sohbet etti.

İdmanın ardından ŞAFAK Spor’a değerlendirmede bulunan Aydın, ilk etap kamp çalışmalarının Zonguldak’ta yapılacağını, ardından ikinci etap kamp dönemine başlayacaklarını aktardı.

İlk etap kampında denenmeye ve tavsiye üzerine gelen futbolcuların durumlarını görüp karar vereceklerini, bu sırada da transferi hızlı bir şekilde tamamlayacaklarını kaydeden kırmızı-lacivertli hoca, “Yeni sezon Zonguldak Kömürspor camiasına ve bizlere hayırlı olsun. Bugün itibariyle çalışmalarımıza başladık. Zonguldak’ta 10 günlük ilk etap çalışma dönemi geçireceğiz. Transferlerimiz yavaş yavaş aramıza katılacak. Ayrıca denenmeye gelen ve tavsiye edilen futbolcularla ilgili değerlendirmelerimiz olacak. Sonrasında başlayacak olan ikinci etap kampına tamamen şekillenmiş kadromuzla gireceğiz” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi