Eyüpspor’dan 21 yaşındaki stoper Muhammet Yeşil ile Mamak FK’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Rıdvan Bingöl, ikinci yarıda lacivert-kırmızılı takımın başarısı için ter dökecek.

Zonguldak Kömürspor’dan savunma ve orta alana takviye... 2. Lig ekibi, devre arasında yaşanan ayrılıklar üzerine bir çok mevkide oluşan açığı bir bir kapatıyor.

Forvet mevkiini tecrübeli bir isimle güçlendiren fakat bonservisinde yaşanan problem nedeniyle bu ismi gizli tutan Kömürspor, stoper ve orta saha mevkileri için transfer yaptı.

Teknik ekibin raporu üzerine 2. Lig Kırmızı grup lideri Eyüpspor’dan 21 yaşındaki stoper Muhammet Yeşil sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya dahil edildi. Yeşil’in yanı sıra Mamak FK’dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Rıdvan Bingöl’le de yarım sezonluk anlaşma sağlandı.

Yeni transferlerden Muhammet Yeşil, 2017 yılında Erganispor’dan Eyüpspor’a transfer olarak ilk profesyonel sözleşmeye imza attı. 5 yıldır İstanbul ekibinde forma giyen Yeşil’in, 2. Ligde 43, Türkiye Kupası’nda 4 maçı var.

Galatasaray altyapısı bulunan Rıdvan Bingöl ise, ilk 2017 yılında Şanlıurfaspor’da profesyonelliğe geçiş yaptı, ardından Karaköprü Belediyespor, yine Şanlıurfaspor, Sakaryaspor ve Mamak FK formaları giydi. Bingöl, 2. Ligde 27, 3. Ligde 33, Türkiye Kupası’nda 5, U21 Ligi’nde 25 maçta görev aldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi