Zonguldak Kömürspor ile Haluk Türkeri arasında geçen hafta başlayan transfer görüşmesi bugün nihayete kavuşacak. Kulüp yönetimi, akşam saatlerinde 35 yaşındaki golcüyle görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşme, golcü futbolcunun transferinde belirleyici olacak.

Geçen sezon devre arasında geldiği Zonguldak Kömürspor’da sergilediği 17 maçlık performans ve attığı 9 golle taraftarın sevgilisi haline gelen golcü oyuncunun transferinde sona gelindi. Yaklaşık 10 gün önce başlayan transfer görüşmelerinde bir türlü orta yolu bulamayan taraflar, transfere yönelik son kez görüşme gerçekleştirecek.

Taraftarın da büyük bir merakla yakından takip ettiği Haluk Türkeri transferinin olumlu yönde sonuçlanması umut ediliyor. 12’nci adam, yarım devrelik Zonguldak Kömürspor serüveninde golleriyle takıma büyük katkı sunan Haluk’u, yeni sezonda da takımda görmek istiyor. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda üstelik seyirci önünde oynanacak maçlarda tecrübeli golcünün takıma daha fazla katkı sağlayacağına inanan kırmızı-lacivertli taraftar, akşam saatlerinde yapılacak görüşmeden çıkacak kararı bekliyor.

Zonguldak Kömürspor-Haluk Türkeri görüşmesi olumlu sonuçlandığı takdirde tecrübeli forvet oyuncusuyla 2021-2022 futbol sezonu için 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

9 GOLLE 11 PUAN KAZANDIRDI

İlk kez formasını giydiği Zonguldak Kömürspor’a çabuk uyum sağlayarak ağabey rolü üstlenen Haluk, hem bu yönüyle, hem de attığı gollerle kırmızı-lacivertli takıma büyük katkı sağladı. 17 maçın tamamında ilk onbirde görev alan 10 numara, bu maçların 14’ünde 90’ar dakika sahada kalırken, toplamda bin 502 dakika süre aldı.

Golcü, İnegölspor, Ergene Velimeşespor, Ankara Demirspor, Kahramanmaraşspor, Erzincanspor, Uşakspor, Gümüşhanespor, Sarıyer ve Kocaelispor maçlarında 1’er gol kaydetti. Zonguldak Kömürspor, Haluk’un gol attığı bu maçlarda 11 puan kazandı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi