2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da yönetim, mali yönden yaşanan sıkıntıyı çözecek projelerle ilgili dört bir koldan çalışma başlattı. Kırmızı-Lacivertliler, madenci forması, kombine kart, kişiye özel koltuk ve forma reklam sponsorluğu projelerinin ardından bugün de duvar panosu, tel örgü, saha kenarı, kale arkası reklamları için ilçelere açıldı.

Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ile Mali İşler Sorumlusu Adil Dilaver’in nezdinde yapılan çalışmalar kapsamında Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş merkezleri ve esnaflar ziyaret edildi. Bu sırada Gersan firmasıyla saha reklamı için anlaşmaya varıldı. Anlaşmanın ardından firmaya, arkasında Gersan yazılı madenci forması hediye edildi. Zonguldak Kömürspor yönetimi, 2021-2022 futbol sezonu için Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak iç saha maçları için 60 ila 70 arasında reklam toplamayı hedefliyor.

Zonguldak Kömürspor’da saha reklamları duvar panosu 10 bin TL, tel örgü 15 bin TL, saha kenarı 20 ve 30 bin TL, kale arkası 100 bin TL olarak belirlenmişti.

10 bin TL ile 100 bin TL arasında değişen saha reklamları, eğer belirlenen sayı tutturulursa kulüp kasasına önemli miktarda para girdisi sağlayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi