Zonguldak Kömürspor’dan forvet hattına takviye... Kırmızı grup temsilcisi, geçen sezon 1922 Konyaspor’da forma giyen 25 yaşındaki Hacı Ömer Doğru ile anlaşmaya vardı. Doğru, dün kırmızı-lacivertli takımın Bolu’da yaptığı ikinci etap kampına katıldı.

Hacı Ömer Doğru’nun transferiyle birlikte Zonguldak Kömürspor, forvetleri 3’ledi. Bilindiği üzere, mevcut kadroda Tezcan Gökmen ile Çorum FK’dan alınan Kıvanç Kaya forvet hattını oluşturuyordu. Doğru’nun da takıma katılması üzerine forvet mevkiinde alternatif oluşturan 2. Lig ekibi, böylelikle hücum bölgesinde önemli bir açığı kapatmış oldu.

Birbirinden farklı özelliklere sahip forvetlerle birlikte ileri uç bölgesinde rekabet seviyesini artıran Zonguldak Kömürspor'da formayı hangi oyuncunun giyeceğini bireysel performans ve skora sağlayacağı katkı belirleyecek.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’A KARŞI OYNADI

Elmas’ın yeni forvet oyuncusu, geride kalan 2021-2022 sezonunu 1922 Konyaspor’da geçirdi. Konya ekibinde 20’si ilk onbir 30 maçta 1717 dakika süre alan Hacı Ömer, 8 gole imza attı. Golcü oyuncu, Zonguldak Kömürspor’a karşı 5 Aralık 2021 ve 17 Nisan 2022 tarihlerinde oynanan maçlarda forma giydi.

Sakaryaspor’dan yetişen kırmızı-lacivertli forvet, daha sonra Maltepespor, Bergama Belediyespor, Kırklarelispor, Ankaraspor ve son olarak 1922 Konyaspor deneyimleri yaşadı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi