Zonguldak Kömürspor’dan transferin son günü önemli bir transfer hamlesi... 2. Lig ekibi, sezonun ilk yarısını 3. Ligde Ofspor’da geçiren eski futbolcusu Hüseyin Yılmaz’ı yeniden kadroya dahil etti.

Hafta başında başlayan görüşmeler neticesinde kırmızı-lacivertli kulüple anlaşmaya varan Hüseyin, transferin son günü takıma dahil oldu. Transfer için gerekli evrakları kulüp idaresine teslim eden tecrübeli oyuncu, ardından 13.00’te Fener sahasında takımla ilk idmanını gerçekleştirdi.

2015-2016 sezonunda 3. Ligde şampiyonluk yaşadığı teknik direktör Şenol Demir’le tekrar çalışma fırsatı bulan Hüseyin, yuvaya döndüğü için çok mutlu. İdman öncesi Demir’le birlikte objektiflere poz veren Zonguldaklı futbolcu, duygularını spor medyasıyla paylaştı.

Yeniden Zonguldak Kömürspor’da olmanın heyecan verici olduğunu dile getiren Elmas’ın yeni transferi, “Futbol kariyerimin büyük bir bölümünü burada geçirdim. Şenol hocamla birlikte yaşadığımız şampiyonluk var. Sonrasında ayrılıklar oldu ama yine yuvamdayım. Heyecanımı dile getirmek istiyorum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi