2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor dijital dünyadaki yerini aldı. Kulüp yönetimi, Türkiye'nin ilk yerli Blockhain ağı ile üretilen token sistemi Criptoswaps’la sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kulübe ciddi anlamda maddi gelir sağlayacak olan sponsorlukla ilgili resmi imzalar bugün atıldı. Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Zonguldak Kömürspor Fan Tokens isimli kripto para, kırmızı-lacivertli kulübe büyük katkı sağlayacak.

'Fan Token sistemi ile sende kulübüne destek ol' sloganı ile piyasaya sunulacak “Fan Tokens”lar için imzalanan sponsorluk anlaşması törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Oya Sürmeli katıldı.

“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'U SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ”
Anlaşma töreninde konuşan Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan, “8 ülkede faaliyetlerimiz sürüyordu. Bu yıl itibari ile Türkiye’de de faaliyetlerimizi sürdürme kararı aldık. Takımlarla birlikte büyümek istedik. Bu doğrultuda Zonguldak’la da anlaşmak istedik. Finans sorunu dediğimiz asıl problemi çözmek istiyoruz. Aynı zamanda bu uygulama ile takım ve taraftarı birleştirmiş oluyoruz. Mobil uygulama ile taraftarda aidat hissi uyandırmış olacağız. Zonguldak Kömürspor için elimizden gelen bütün reklam çalışmalarını ulusal ve uluslararası platformlarda yapacağız. Bizim derdimiz hem manevi hem de finansal olarak Zonguldak Kömürspor’u 1. ve Süper Lig’de görmek. Her takımın attığı gol bizim de başarımızdır.” dedi. 

“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR BİZİM ORTAK SEVDAMIZ”
Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise, “Zonguldak Kömürspor için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Takım için bu zamana kadar hiçbir şeyden kaçmadık. Zonguldak Kömürspor hepimizi birleştiren ortak sevdamız. Zonguldak Kömürspor galip geldiği zaman o haftaya moralli başlıyoruz. Bu tür desteklerin Zonguldak’ta da olması sevindirici.” diye konuştu.

ŞAFAK SPOR SERVİSİ

Editör: Haber Merkezi