2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor'da yönetim, 13 Şubat Pazar günü iç sahada oynanacak Ankara Demirspor maçı öncesi bilet fiyatlarında ikinci kez düzenlemeye gitti.

Sezon başında 50 TL’den satılan, kısa bir süre önce 30 TL’ye düşürülen kapalı tribün bilet fiyatları Ankara Demirspor maçıyla birlikte 10 TL’den satılacak.

Yönetim kurulu kararıyla belirlenen yeni bilet fiyatları haftanın ilk mesai günüyle birlikte spor kamuoyuna duyuruldu. Tribüne daha çok taraftar çekmek için alınan kararla birlikte her kesimin alabileceği biletler Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı gişelerinde satılacak.

Bilet fiyatları sadece Ankara Demirspor maçı için geçerli olmayacak. 23 Şubat Çarşamba Karacabey Belediyespor, 5 Mart Cumartesi Kırklarelispor, 19 Mart Cumartesi Amed Sportif, 23 Mart Çarşamba Kırşehir Belediyespor, 3 Nisan Pazar 1928 Bucaspor, 17 Nisan Pazar 24 Erzincanspor ve 30 Nisan Isparta 32 Spor'la oynanacak diğer iç saha maçlarında da biletler yine aynı şekilde 10 TL’den satılacak.

Burada amaç, tribüne daha çok taraftar çekip iç sahadaki galibiyet sayısını artırmak. Zonguldak Kömürspor, geride kalan haftalarda iç sahada oynadığı 9 maçta sadece 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplarken, geri kalan 5 maçtan yenilgiyle ayrıldı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi