*** Zemin yenileme işi devam eden Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda değişim sadece zeminle sınırlı kalmadı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü, yedek kulübelerindeki plastik koltukları, deri koltuk olarak değiştirdi. Üzerinde kulüp ambleminin olduğu koltuklar, kırmızı-lacivert renklerle görsel güzellik oluşturdu.

Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki değişim sürüyor. Gençlik Spor İl Müdür vekili Hakan Yüksel’in girişimleri neticesinde zemini değiştirilen stattaki değişim, tartan zeminli atletizm pisti ve yedek kulübelerindeki plastik koltukların yenilenmesiyle devam edecek.

Zemin yenileme işinin büyük bir bölümünün bitmesi üzerine stattaki yedek kulübeleri de elden geçti. Değişim kapsamında plastik koltuklar sökülerek yerlerine deri koltuklar monte edildi. Takımın forma rengi gibi kırmızı-lacivert renklerden oluşan koltukların montalama işi bugün itibariyle tamamlandı. Görsel yönden güzel bir görünüm kazanan koltuklar görenlerin büyük beğenisini kazandı.

Zemin ve yedek kulübelerinin ardından sıra tartan zeminli atletizm pistine geldi. Yenileme çalışmaları kapsamındaki pistin hasar gören bölümü, önümüzdeki günlerde yenilenip yeniden atletizm sporunun hizmetine açılacak.

Öte yandan, Gençlik Spor İl Müdür vekili Hakan Yüksel, statta devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yüksel, Zonguldak’a yakışır tesisler kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını, bu yıl olduğu gibi 2021 yılında da spor yatırımlarının devamının geleceğini aktardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi