2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet ve futbolcular, antrenman öncesi hep birlikte Türk Bayrağı açarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Dün Ziraat Türkiye Kupası’nda Vanspor FK’ya 1-0 mağlup olarak tur şansını kaybeden Zonguldak Kömürspor lige yöneldi. 31 Ekim Pazar günü deplasmanda Kırklarelispor’la oynayacağı karşılaşmaya odaklanan Kırmızı-Lacivertli takım, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda teknik direktör Şenol Demir yönetiminde gerçekleşen antrenman öncesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı. Türk bayrağı açan teknik heyet ve futbolcular, ülke genelinde yaşanan 98’inci yıl coşkusuna ortak oldu.

Minnetle anıyoruz

Antrenmanı takip eden Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, 98’inci yılla ilgili duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: "Cumhuriyetimizin 98’inci kuruluş yılını bir kez daha coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.”

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi