ZONGULDAK futbol camiası Ömer Aydın’a ağlıyor. Emektar antrenör, uzun süredir savaş verdiği kanser hastalığına yenik düştü. 67 yaşındaki emektar, dün hayata veda etti.

Hayatının büyük bir bölümünü futbolla iç içe geçiren Ömer Aydın, futbolcu ve antrenör olarak Zonguldak futboluna önemli katkılar sundu. Özellikle antrenörlük kariyerinde sayısız futbolcu yetiştirip, Zonguldak ve Türk futboluna kazandırdı. Karadonspor’da hem A takım, hem de altyapı yaş gruplarında görevlerde bulunan, kısa bir dönem futbol saha komiserliği de yapan Aydın, hayatının son bölümünde yakalandığı hastalık nedeniyle futboldan uzak kaldı.

Dün itibariyle hayatını kaybeden futbolun emektar ismi, futbolcusundan antrenörüne, yöneticisinden futbolseverine kadar 7’den 77’ye tüm herkesi derinden üzdü. Futbol ve antrenör camiası, üzüntü ve acısını sosyal medyada baş sağlığı ve taziye mesajlarıyla dile getirdi.

Zonguldak futbolunun emektar ismi, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında defnedilen Aydın’ın cenazesi Karadon’da toprağa verildi. Cenaze töreninde spor camiasından çok sayıda kişi yer aldı.

ŞAFAK Ailesi olarak merhum Ömer Aydın’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi