Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’dan Hurşit Velioğlu hamlesi... Şampiyonluk hedefleyen Eflatun-Beyazlı kulüp, Bölgesel Amatör Ligde “şampiyon” unvana sahip Zonguldaklı tecrübeye transfer teklifinde bulunacak. 37 yaşındaki stoper, transfer görüşmesi için Ereğli’ye çağırıldı. Yarın gerçekleşecek görüşme neticesinde şartlarda anlaşılırsa, yeni transfer için imza töreni düzenlenecek.

Hurşit Velioğlu, böylelikle 20 yılı aşkın profesyonel ve amatör futbol kariyerinde 3’üncü Zonguldak dönemine başlayacak. Tecrübeli savunma, memleketinde daha önce Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor formalarıyla mücadele etmişti.

Zonguldak kariyerinin ardından il dışına açılarak kariyerine kariyer katan ve hemen her transfer döneminde tercih edilen ilk stoperlerden olan Zonguldaklı futbolcu, Bölgesel Amatör Ligin en deneyimli isimleri arasında yer alıyor. Gittiği her takımda banko oynayan ve şampiyonluklar yaşayan Hurşit, son olarak geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 4’üncü bölge, 3’üncü grupta TFF 3. Lige çıkan Antalya Kepez Belediyespor’un şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı. Hurşit’in, daha önce Trabzon Yomraspor, Manisa Turgutluspor, Artvin Hopaspor, Mersin İçel İdmanyurdu ve Sakarya Hendekspor’la şampiyonlukları var.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi