Süper Amatör Lig Aytunç Topaloğlu sezonunda 6’ncı haftaya girildi. 29-30 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlara, Kozlu, Ereğli Beyçayırı, Kilimli, Çaydeğirmeni ve Alaplı sahaları ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaların başlama saati 14.00 ve 14.30 olarak belirlendi.

Bu hafta zirve maçları Cumartesi günü oynanacak. 10’ar puanla liderliği paylaşan takımlardan Ereğli Akınspor, sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Elvanpazarcıkspor’u konuk edecek. Günün diğer maçında, yine 10 puanlı İhsaniyespor, sahasında kendisini 1 puan geriden takip eden Çaycumaspor’la karşılaşacak.

Zirve gününde 3. Lig hakemi Hakan Ergin ile bölgesel klasmana aday kadın il hakemi Buğçe Taşçıoğlu düdük çalacak. Ergin, Kozlu’da İhsaniyespor-Çaycumaspor, Taşçıoğlu ise Ereğli’de Akınspor-Elvanpazarcıkspor maçını yönetecek.

Pazar günü oynanacak haftanın diğer karşılaşmaları da Cumartesi maçlarını aratmayacak. Pazar mesaisinde Kilimli Belediyespor-Sefercikspor, Çaydeğirmeni Belediyespor-Gelikspor, Alaplı Belediyespor-Mavi Şimşekspor, Yenimahallespor-Kdz. Ereğli Çiğdemlispor arasında oynanacak.

İlk 3’ün ardından 8’er puanla sıralanan Alaplı Belediyespor ile sahasında Mavi Şimşekspor arasındaki maçı tecrübeli il hakemi Özcan Kılıçkeser yönetecek.

Kilimli Belediyespor ile Filyos Sefercikspor'u karşı karşıya getirecek 90 dakikaya bölgesel klasmana hazırlanan Ferdi Tatoğlu atanırken, yine bölgesel klasmana aday gösterilecek Enis Akça, Çaydeğirmeni Belediyespor-Gelikspor arasındaki maçta düdük çalacak.

İki Ereğli temsilcisi Yenimahallespor ile Kdz. Ereğli Çiğdemlispor arasındaki Ereğli düellosunda, 2. Ligde düdük çalan B klasman hakemi Eren Gökmen görevlendirildi.

Haftanın maçları öncesinde puantajda Akınspor ile İhsaniyespor 10’ar puanla ilk iki sırayı paylaşırken, Çaycumaspor 9 puanla 3’üncü, Alaplı Belediyespor, Çaydeğirmeni Belediyespor ve Mavi Şimşekspor 8’er puanla 4, 5 ve 6’ncı sırayı paylaşıyor.

İlk 6’dan sonra puantajın geri kalan bölümünde Kilimli Belediyespor 7 puanla 7’nci, 5’er puana sahip Yenimahallespor ile Filyos Sefercikspor 8 ve 9’uncu, Gelikspor, Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor ve Elvanpazarcıkspor 4’er puanla 10, 11 ve 12’nci, 1 puanlı Perşembe Belediyespor ise 13’üncü basamakta sıralanıyor.

Son sıradaki Perşembe Belediyespor, haftayı maç yapmadan BAY geçirecek.

6’ncı haftanın maç programı ve hakem trioları şöyle:

29 EKİM CUMARTESİ

Saat 14.00 Kozlu sahası: İhsaniyespor-Çaycumaspor (Hakan Ergin, Furkan Topalahmetoğlu, Erey Recep Kartal)

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Akınspor-Elvanpazarcıkspor (Buğçe Taşçıoğlu, Berat Can Mekikli, Melih Kaya)

30 EKİM PAZAR

Saat 14.00 Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı: Kilimli Belediyespor-Filyos Sefercikspor (Ferdi Tatoğlu, Tayfun Poyraz, Murat Kartal)

Saat 14.00 Çaydeğirmeni sahası: Çaydeğirmeni Belediyespor-Gelikspor (Enis Akça, Ahmet Kavşur, Atakan Yüzlü)

Saat 14.00 Alaplı sahası: Alaplı Belediyespor-Mavi Şimşekspor (Özcan Kılıçkeser, Bayram Çiv, Eray Recep Kartal)

Saat 14.30 Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı: Yenimahallespor-Kdz. Ereğli Çiğdemlispor (Eren Gökmen, Yunus Karaçengel, Berat Can Mekikli)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi