Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, 17 Ekim Pazar günü Bursa deplasmanında oynanacak Karacabey Belediyespor maçından istediği 3 puanı alıp, 4 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Puantajın alt bölümünde yer alan rakiple ilgili analizlerini yapıp, buna göre taktik planlar geliştiren Demir, Bursa temsilcisini oldukça ciddiye alıyor. Ligde kolay takım olmadığını, dolayısıyla Karacabey Belediyespor maçının çok zor geçeceğini düşünen Kırmızı-Lacivertli hoca, her zaman ki gibi ciddiyet ve disiplini ön planda tutuyor.

YUKARILARDA OLMAK İSTİYORSAK KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Karacabey Belediyespor’un ligdeki durumuna aldanıp, çantada keklik gibi görünmesinin çok yanlış olduğunun altını çizen Şenol hoca, aksine ciddiye alınması gereken bir takımda karşılaşacaklarını vurguladı.

Bursa ekibinin BAY öncesi sahasında Amed Sportif’le oynadığı maçı 2-1 kazandığını anımsatan Elmas’ın teknik patronu, “Ligde hiçbir takım kolay değil. Kimse kimseyi çantada keklik görmesin. Zaten bizim grupta böyle bir takım yok. Rakibimizi fazlasıyla ciddiye alıyoruz. Eğer ciddiye almazsak, oradan istediğimiz neticeyle dönmemiz mümkün olmaz. Amed Sportif’i yenen bir takım, potansiyeli olan bir takımdır. Dikkat etmek lazım. Biz her zaman ki gibi aynı ciddiyet ve disiplinle hazırlanıp, kazanmak için oynayacağız. 4 maçlık çıkışımız var. Motivasyonumuz yüksek. Onlar da çıkışta olan Zonguldak Kömürspor’u ciddiye alacaklardır. İyi bir mücadele olacak. İstediğimiz neticeyi alıp, dönmek istiyoruz. Herkesin isteği bu. İlk 5’teyiz, yarışın içinde olmak istiyoruz. Yukarılarda olmak, burada kalmak için istikrarlı futbolumuzu ve skorları sürdürmeliyiz” dedi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi