Salih Demir başkanlığında iyi bir hava yakalayan Zonguldak Kömürspor’un Cumartesi günü gerçekleşen yönetim kurulu toplantısı oldukça verimli geçti. Görev sorumluluklarının üstlenildiği toplantıda, mali istikrarı sağlama adına önemli adımlar atıldı.

Öncelikle para havuzu oluşturuldu, yönetim kurulu üyeleri kendi imkanları ölçüsünde havuza katkı sağladı. Havuzda toplanan paranın 500 bin TL’yi bulduğu belirtildi. Bunun yanı sıra yeni sezonda Kırklareli, İstanbul, Kastamonu, Kırşehir, Ankara, Aydın, Eskişehir, Bursa, Manisa, İzmir, Uşak, Konya, Isparta, Şanlıurfa, Mersin, Diyarbakır, Erzincan ve Rize'de oynanacak 18 deplasman maçı yöneticilere pay edildi. Böylelikle geçmiş sezonlarda deplasman maçları öncesi otobüs, yol ve konaklamaya ilişkin ön plana çıkan sorunlarla bir daha karşılaşılmayacak.

Mali tabloyu düzeltme adına ilk somut adımı kendi içinde atan Zonguldak Kömürspor yönetimi, forma ve saha reklamları için proje başlatacak. Proje kapsamında Zonguldak ve ilçeleri karış karış gezecek olan kırmızı-lacivertli yönetim, yeni sezonda giyilecek formanın kol, sırt, göğüs kısmı ile şortun paça kısmına alınmak suretiyle reklam anlaşması yapacak. Saha reklamları için de Organize Sanayi Bölgesi, işadamları, şirket ve holding sahipleriyle görüşmeler gerçekleştirilecek.

Mali tablonun düzeltilmesi ve istikrarın sağlanması açısından büyük önem arz eden sponsorluk ve reklam anlaşmalarında hedeflenen rakam tutturulursa, kulüp kasasına önemli miktarda para girdisi sağlanacak.

Yönetim kurulu toplantısının ardından vakit kaybetmeden kolları sıvayan Başkan Salih Demir ve ekip arkadaşları, dört koldan yürüteceği çalışmalar neticesinde elde edilecek gelirle transfer maliyetlerini karşılayacak. Zonguldak Kömürspor’un geleceğini kurtarmak adına elini taşın altına sokan kırmızı-lacivertli yönetim, bu doğrultuda şehrin önde gelen isimlerinden maddi-manevi destek bekliyor.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor’da yönetimin kendi arasında yaptığı görev dağılımı şu şekilde oluştu:

BAŞKAN: Salih Demir

BAŞKAN YARDIMCILARI: İsmail Gülay, Tayfun Demir, Ömer İncegül, Murat Candaş

AS BAŞKAN: Sabit Danış

BASIN SÖZCÜSÜ: Şükrü Öztürk

GENEL SEKRETER: Muhammet Cuntay

GENEL KAPTAN: Hüseyin (Hacı) Demir

ALTYAPI SORUMLUSU: Hasan Hüseyin Demir

MALİ İŞLER SORUMLUSU: Adil Dilaver

TFF’DEN SORUMLU ÜYE: Zeki Erim Berberoğlu / Davut Acar

TARAFTAR VE STADYUM SORUMLUSU: Güray Topal / Fatih Topçu

YURT DIŞI İLİŞKİLER SORUMLUSU: Hüseyin Şengün / Cengiz Akbaş

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi