Zonguldak Kömürspor’da, dün Fener sahasında yapılan idmanda patlak varan kavga, Pazar günü oynanacak Akhisarspor maçının önüne geçti. Tam da maç haftasında teknik direktör Cafer Aydın ile golcü Haluk Türkeri arasında ciddi anlamda yaşanan sözlü tartışma takımın ahenginin bozulmasına neden oldu.

İdman sahasında başlayan, ardından kulüp tesislerinde devam eden şok olay, takıma olumsuz yönde sirayet etti. Moral-motivasyonları aşağıya düşen futbolcuların kafası biranda söz konusu olaya odaklandı. Takım üzerine adeta bir kara bulut gibi çöken olumsuz havanın bundan sonraki süreçte hem antrenmanlara, hem de Akhisarspor maçına yansımasından endişe duyuluyor.

HARCANAN BUNCA EMEK BUNUN İÇİN Mİ?

Sezonun ilk maçına sayılı günler kala yaşanan olay, takımın yanı sıra kırmızı-lacivertli camiada infial yarattı. Özellikle, kısıtlı imkanlar ve dar mali bütçeye rağmen istenilen her transferi yapmaya çalışarak iyi bir takım oluşturma çabası içindeki yönetim, fedakarca emeklerin kavgayla karşılık bulmasına büyük tepkili. Bu konuda başta teknik direktör Cafer Aydın olmak üzere takımdaki tüm futbolcuların dikkati çekilirken, kulüp iç disiplini hatırlatılıp Zonguldak Kömürspor’un kimsenin egosunun tatmin edeceği bir kulüp olmadığının altı kalın çizgilerle çizildi.

Bu arada tartışmanın ardından hem hoca, hem de futbolcuyu dinleyen yönetim, kulübün ve takımın menfaatlerini ön planda tutup orta yolu bulmaya çalışıyor. Takıma daha fazla zarar vermemesi adına tartışmanın dünde kalmasını isteyen Kömürspor yönetimi, spor kamuoyuna bilgilendirici açıklamada bulunup konuyu tamamen kapatacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi