2. Ligde 2022-2023 sezonuna hazırlanan Zonguldak Kömürspor’da yönetim, transferler için acil gerekli olan maddi kaynak arayışlarını hızlandırdı. Dün Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) ziyaret gerçekleştiren kırmızı-lacivertli yönetim, bugün de Kuyumcu Çarşısı esnafı aynı zamanda yönetim kurulu üyesi Yıldıray Çelik’i ziyaret etti.

AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ile Genel Kaptan Erim Zeki Berberoğlu tarafından yapılan ziyaretten son derece memnun kalan Çelik, kırmızı-lacivertli kulübe imkanları ölçüsünde 85 bin TL’lik maddi destekte bulundu. Zonguldak Kömürspor sevdalısı Çelik’in, misafirperverliği ve hassasiyetinden memnun kalan kırmızı-lacivertli yöneticiler, “Her şey Zonguldak Kömürspor için” sloganıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde diğer esnaflardan da aynı duyarlılığı bekliyor.

Öte taraftan Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, kulübe sağladığı destekten dolayı Yıldıray Çelik’e hem kulüp, hem de camia adına teşekkür etti. Çelik’in duyarlı davranışı, spor kamuoyunda da takdir gördü.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi