2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da yönetim, tamamen transfere yoğunlaştı. Cafer Aydın’ı teknik direktörlüğe getiren kırmızı-lacivertli yönetim, dış transferde hocanın raporu doğrultusunda hareket edecek.

Zonguldak Kömürspor’da başarılı olmak isteyen Cafer Aydın, futbolcu transferi için transfer bütçesinin belirlenmesini bekliyor. Kafasındaki hedef ve oyun planlamasına göre bir transfer listesi belirleyen Cafer hocanın söz konusu futbolcuların takıma verim sağlayacağına inancı yüksek.

Futbolcu konusunda sıkıntı yaşanmayacağı, Zonguldak Kömürspor’da oynayacak düzeyde çok sayıda alternatif futbolcu verisine sahip olduğunu aktaran Aydın, bu futbolcuların Zonguldak Kömürspor’a kazandırılmasının tamamen bütçeye endeksli olduğunun altını çizdi.

Yeni teknik direktör, transfer görüşmelerinin 11 Temmuz Pazar günü start alacağını, 21 Temmuz Çarşamba gününe kadar yüzde 90 oranında bitirileceğini dile getirdi.

FUTBOL KEYFİ SUNMAK İSTİYORUZ

Kafasındaki oyun ve takım planlamasına göre bir takım oluşturulacağını kaydeden kırmızı-lacivertli hoca, “Zonguldak şehri futbolu bilen, birebir yaşayan ve seven bir şehir. Futbol yönünden potansiyeli yüksek. Dolayısıyla tribüne gelen seyircimize futbol keyfi sunmak istiyoruz. Futbolda yenmek de var, yenilmek de... Skor ne olursa olsun, o gün tribüne gelen taraftar, seyirci her kim olursa olsun izlediği takımdan zevk alacak. Futbol coşkusunu yaşatmak istiyoruz. Önceliğimiz futbol olacak. Oynayan, zevk veren bir takım. Bu doğrultuda kuracağımız takım sıradan bir takım olmayacak. Transfer için bütçenin belirlenmesini bekliyoruz. Bütçemiz dahilinde hareket edeceğiz. Yüksek maliyetle transfer yapıp da kulübün zarar görmesini istemiyorum. Akılcı hareket edeceğiz. Genç, dinamik, savaşçı, mücadele gücü yüksek, hırsı bir takım arzuluyorum. Futbolcuyken bu duygularla top oynadım, teknik direktörlüğümde de bu duyguları futbolculara aşılamaya çalışıyorum” dedi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'UN HEDEFSİZ OLMASI MÜMKÜN DEĞİL

Aydın, “2. Ligde 5 sezonda en iyi 8’inciliğimiz var. Zonguldak başarıya aç. Taraftar nasıl bir takım görecek. Hedef ne olacak?” sorusuna, “Zonguldak Kömürspor büyük bir kulüp. Hedefsiz olması mümkün olabilir mi? Tabii ki de bir hedef peşinde koşacağız. Üst sıraları zorlayan bir takım olacağız. Oyun anlamındaki düşüncelerimi az önce belirttim. Sportif başarı anlamında olması gereken yerde olacağız. Zonguldak’a geliş amaçlarımdan biri bu. Başarılı olmak, Zonguldak Kömürspor’u başarıya taşımak istiyorum” şeklinde cevap verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi