Kadınlar 2. Voleybol Ligi’nin yeni takımı Çaydeğirmeni Belediyespor transfer çalışmaları kapsamında bir önemli oyuncuyu daha kadrosunda tuttu.

İlk kez mücadele edeceği ligde şampiyonluk hedefleyen kırmızı-yeşilli kulüp, geçen sezon Bölgesel Ligde şampiyon olan kadroda yer alan 22 yaşındaki Elif Diyana Pars ile yeniden anlaşmaya vardı. Libero pozisyonunda görev alan Pars'ın, 2014-2018 sezonları arasında Vakıfbank Spor Kulübü, 2018-2019 sezonunda Yeşilyurt Spor Kulübü, 2019-2020 sezonunda Büyükçekmece Spor Kulübü, geçen sezon da Çaydeğirmeni Belediyespor tecrübesi var.

Bölgesel Ligde 7’de 7’lik galibiyet serisiyle gelen şampiyonlukta önemli bir role sahip olan genç libero, Çaydeğirmeni Belediyespor’la 2. Ligde de şampiyonluk yaşamak istiyor.

Öte yandan, 2. Lig’de şampiyonluğa takım oluşturan Çaydeğirmeni Belediyespor 4 Temmuz’da başladığı transfer çalışmalarında şuana kadar Sivrihisarspor’dan pasör Tuğçe Darıcalı, Adana İdmanyurdu Belediyespor’dan smaçör Berna Apa, Bizimkent Spor Kulübü’nden pasör çaprazı Tuğba Tuğçe Dalar ve mevcut kadrodan pasör Berra Bağdat’la anlaşmaya vardı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi